Philips en Henry Schein Medical bundelen krachten voor eerstelijns echografie-oplossingen

In Nederland gaan Philips en Henry Schein Medical samenwerken om echografie-oplossingen toegankelijker te maken voor eerstelijns zorgverleners, zoals huisartsen en verloskundigen. Deze samenwerking richt zich op het verbeteren van de diagnostische mogelijkheden binnen de eerstelijnszorg, wat kan bijdragen aan snellere en nauwkeurigere diagnoses en behandelingen.

Anine van den Hurk, Head of Ultrasound bij Philips Benelux, benadrukt het belang van echografie als diagnostisch hulpmiddel. Ze stelt dat getrainde zorgverleners met behulp van echografie beter in staat zijn om accurate diagnoses te stellen, wat leidt tot snellere en effectievere behandelingen voor patiënten. Henry Schein Medical, met zijn uitgebreide netwerk in de eerstelijnszorg, is volgens Van den Hurk de ideale partner om deze technologie breder beschikbaar te maken.

Philips biedt een breed scala aan echografie-oplossingen die geschikt zijn voor gebruik in de eerstelijnszorg. Een van de belangrijkste producten in deze samenwerking is de Philips Lumify. Dit draagbare echografie-apparaat is ontworpen voor mobiliteit en gebruiksgemak, waardoor huisartsen en verloskundigen eenvoudig echografisch onderzoek kunnen verrichten, zowel in hun praktijk als op huisbezoek.

Alain Nijsing, General Manager van Henry Schein Medical in Nederland, ziet de samenwerking met Philips als een versterking van de missie om innovatieve gezondheidszorgoplossingen aan hun klanten te bieden. Naast de Lumify biedt Henry Schein Medical ook de Philips Affiniti echografie-systemen aan. Deze systemen zijn geschikt voor uiteenlopende diagnostische onderzoeken, van abdominaal onderzoek tot prenatale controles.

Door deze samenwerking tussen Philips en Henry Schein Medical krijgen eerstelijns zorgverleners in Nederland toegang tot geavanceerde echografie-oplossingen, wat uiteindelijk de patiëntenzorg ten goede zal komen.

Het bericht Philips en Henry Schein Medical bundelen krachten voor eerstelijns echografie-oplossingen verscheen eerst op MedicalFacts.nl.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram