Waar kan een cliëntondersteuner je mee helpen:

De zoektocht naar passende zorg en ondersteuning is een heuse uitdaging, maar gelukkig is Stichting Medeasy er om de hindernissen te overwinnen. Cliënten raken soms erg gefrusteerd over het eindeloze doolhof waarin ze terechtkomen en raken verstrikt in de bureaucratie en regelgeving.

De cliëntondersteuners van Stichting Medeasy weten we als geen ander dat er altijd mogelijkheden zijn, hoe complex de situatie ook is. Wij bieden oplossingen op maat die aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften. Met onze onafhankelijke ondersteuning, direct binnen handbereik, maken we de zoektocht naar passende zorg en het regelen jouw zorg met een helder plan van aanpak tot een overzichtelijke weg naar de zorg die jij nodig hebt.

Bij Stichting Medeasy laten we je niet verdwalen in het dichte woud van regels en procedures. We begrijpen maar al te goed dat je snakt naar helderheid en praktische hulp. Daarom zetten wij ons met volle toewijding in om je te begeleiden naar de zorg en ondersteuning die je zo hard nodig hebt. Of je nu verstrikt bent geraakt in een bureaucratisch doolhof of volledig de weg kwijt bent, wij staan onvoorwaardelijk aan jouw zijde of je nu zelf zorgvrager bent of mantelzorgers.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare gids in de complexe wereld van zorg en ondersteuning, zoek dan niet verder en bel Stichting MedEasy (+31 85 303 9430). Wij zijn er om jou onafhankelijk bij te staan, en zijn altijd binnen handbereik.

Waar kan je ons voor bellen?

  • Het regelen, heraanvragen of wijzigen van passende zorg, wanneer je niet weet waar te beginnen
  • Talloze formaliteiten en andere zaken waar je als mantelzorger of zorgvrager tegen aan loopt in contact met zorgkantoor, gemeente, overheid, SVB, CAK, CIZ, zorgverzekering en andere overheidsinstanties.
  • Het maken van belangrijke keuzes of bijvoorbeeld een PGB voor je een geschikte oplossing is of welke zorgorganisatie het beste bij je wensen en indicaties past. Maar ook hulp bij de keuze opname of thuis blijven.
  • Het zoeken naar een oplossing om de mantelzorg te verlichten
  • Het indienen van een bezwaar tegen een beschikking van het zorgkantoor of CIZ ​ ​

Maar ook als je twijfelt of een cliëntondersteuner of mantelzorgmakelaar je kan helpen, bel of mail mij jouw vraag. En we bekijken samen of en hoe wij je kunnen helpen. Indien blijkt dat je andere hulp nodig hebt, dan kan ik wel met je meedenken wie je wel zal kunnen helpen!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram