Naamswijziging en Overname van NSH Medical: Wat Zorgprofessionals Moeten Weten

Deventer, 23 mei 2024 – NSH Medical, voorheen bekend als No Stress Handling, kondigt met trots haar naamswijziging en overname aan. In 2024 werd de naam gewijzigd naar NSH Medical BV en werd het bedrijf overgenomen door Padama Group BV, wat onze positie in de markt versterkt. De dagelijkse leiding blijft in handen van S. Rebergen.

Uitgebreide Diensten en Specialisaties

Wij blijven ons richten op hoogwaardige medische disposables en tests voor virologie en parasitologie, met een focus op maatwerkoplossingen voor medische en veterinaire laboratoria en ziekenhuizen. Onze diensten omvatten het labelen, verpakken, steriliseren en samenstellen van medische disposables. NSH Medical blijft uw betrouwbare partner in de zorg. Onze focus blijft erop gericht om het werk van laboranten uit handen te nemen en te ondersteunen met onze betrouwbare diensten.

Toekomstvisie en Innovatie

Met de steun van Padama Group BV zetten wij ons in voor de verdere groei en ontwikkeling van NSH Medical, waarbij wij blijven voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en precisie.

Bron: NSH Medical

Het bericht Naamswijziging en Overname van NSH Medical: Wat Zorgprofessionals Moeten Weten verscheen eerst op MedicalFacts.nl.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram