Vincent Moolenaar nieuw lid raad van toezicht Treant

Per 1 juli 2024 is Vincent Moolenaar benoemd als lid raad van toezicht bij Treant.

Vincent Moolenaar is werkzaam als Business Director Board & Governance Programs bij Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast verricht hij diverse nevenfuncties, waaronder auditor bij NVZD voor de accreditatie van zorgbestuurders, toezichthouder bij Deloitte en het Centraal Bureau voor de Statistiek. Daarnaast is hij Raad-plaatsvervanger bij de Ondernemingskamer, onderdeel van het Gerechtshof Amsterdam.

Hij is een zeer ervaren bestuurder en toezichthouder en heeft ruime ervaring in zowel de profit als de non-profit sector. Zo was hij verantwoordelijk voor grote transities en integraties binnen Shell en Ahold. Zijn diepe expertise op het gebied van governance, risicomanagement en audit, gaat hij bij Treant inzetten in zijn rol als vicevoorzitter raad van toezicht en voorzitter remuneratiecommissie.

Vincent Moolenaar: ‘Ik vind het waardevol om me in te zetten voor maatschappelijke activiteiten en zie ernaar uit om bij te dragen aan Treant. Het is de grootste werkgever in de regio Drenthe en Zuidoost Groningen en de zorg die verleend wordt is onmisbaar voor de leefbaarheid van die regio. Daarbij spreekt mij de combinatie tussen care en cure binnen Treant enorm aan.’ Roelof Jonkers: ‘We zijn verheugd dat Vincent Moolenaar zich bij ons voegt. Met zijn brede ervaring in transities en bedrijfsvoering in al haar facetten, is hij een waardevolle toevoeging. We kijken uit naar de vernieuwing die hij Treant gaat brengen.’

Het bericht Vincent Moolenaar nieuw lid raad van toezicht Treant verscheen eerst op MedicalFacts.nl.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram