Koningin Máxima spreekt over toekomst van de zorg met ZE&GG-programma in ziekenhuis VieCuri

Koningin Máxima bracht dinsdag 23 januari een bezoek aan het landelijke programma Zorgevaluatie & Gepast Gebruik (ZE&GG) bij ziekenhuis VieCuri in Venlo. Het programma ZE&GG heeft als doel dat iedere patiënt de bewezen beste zorg krijgt. Dat gebeurt door het evalueren van bestaande zorg (zorgevaluatie) en gepast gebruik van zorg. VieCuri is een inspirerend voorbeeld van deze werkwijze in de praktijk. Koningin Máxima sprak hierover met verpleegkundigen, artsen en andere professionals. Centraal stond de vraag wat er nodig is om ook in de toekomst de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden.

Foto’s Viecuri fotograaf Paul Rous

Foto’s Viecuri fotograaf Paul Rous

Foto’s Viecuri fotograaf Paul Rous

Foto’s Viecuri fotograaf Paul Rous

Foto’s Viecuri fotograaf Paul Rous

Foto’s Viecuri fotograaf Paul Rous

Foto’s Viecuri fotograaf Paul Rous

“We kijken terug op een energieke middag en bedanken Koningin Máxima voor haar oprechte interesse in het ZE&GG programma en in VieCuri”, vertellen Sjoerd Repping, voorzitter van ZE&GG en IJsbrand Schouten, bestuursvoorzitter van VieCuri. “We hebben Koningin Máxima in een ontspannen sfeer mogen bijpraten over onze aanpak om te blijven leren en verbeteren. Zowel het inhoudelijke gesprek dat ze had met alle programmamedewerkers als het moment waarop de VieCuri zorgverleners haar enthousiast toezwaaiden in onze centrale hal gaan we niet snel vergeten!”

Het bericht Koningin Máxima spreekt over toekomst van de zorg met ZE&GG-programma in ziekenhuis VieCuri verscheen eerst op MedicalFacts.nl.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram